Belrobotics football

Fotbollsplanen har funnit sin överman

 
kontinuerlig bioklippning Back to oöverträffad kvalitet

Gräs brukar växa c:a 40 mm i veckan på amatörs- och kommunala fotbollsplaner och upp till 80 mm på professionella planer. Tillväxten påverkar inte BIGMOW, vars kontinuerliga bioklippning revolutionerar fotbollsplanens underhåll. BIGMOW bidrar till en absolut jämn spelplan till allas spelglädje, oberoende av nivå.

DSC06535.herbe.CMYK

Kontinuerlig bioklippning

Beroende på hur BIGMOW programmerats och på ytan som skall klippas går roboten över hela gräsplanen mellan 3 och 5 gånger i veckan. Den klipper endast av gräsets översta del. Avklippta grässtrån är endast några millimeter långa och tränger lätt ner i marken, som därmed gödslas på ett 100 % naturligt sätt. Denna frekventa och skonsamma klippning utförs utan stress för gräset och spelplanen hålls i toppskick. Ogräs avskyr regelbunden klippning och skyr denna miljö som hämmar dess utveckling. Gräsplanen är redo att välkomna spelarna under de bästa spelförhållandena.

DSC06745.CMYK

Traditionell bioklippning

Klippning en gång i veckan med klassisk gräsklippare klipper varje gång av flera centimeter gräs. Spillet är för omfattande för att snabbt förmultna och förvandlas till naturlig gödsel. Om det inte samlas upp och forslas bort så ruttnar det på plats. Det bildas halkzoner, som är farliga för spelarna. Tillväxt av ogräs, mossa och svamp stimuleras.

herbe1
Sans-titre-2

Typographiste & Dynamite © 2012 - 2020