Belrobotics football

Gressbanene har funnet sin overmann

 
Kontinuerlig bioklipping Back to Unik kvalitet

På amatørfotballbaner og på kommunale fotballbaner vokser gresset gjennomsnittlig 4 cm i uken. På fotballbaner til profesjonelle klubber kan veksten komme opp i 8 cm i uken. BIGMOW, med sin kontinuerlige bioklipping, utgjør en reell revolusjon for vedlikeholdet av fotballbanene. BIGMOW gir en helt jevn plenoverflate som alle spillere har glede av, uansett nivå.

DSC06535.herbe.CMYK

Kontinuerlig bioklipping

Avhengig av programmeringen som er gjort og overflaten som skal klippes, vil BIGMOW gå over hele plenen 3 til 5 ganger i uken. Den klipper kun den øverste delen av gresset. Gresstråene som klippes er kun noen millimeter lange, og de tilbakeføres til plenen og trenger inn som 100 % naturlig gjødsel. En kort og presis klippeteknikk som ikke utgjør noe stressmoment for gresset, og som gir en enda penere og friskere plen. Ugresset trives ikke med denne regelmessige klippingen, og vil dermed forlate dette miljøet der det ikke kan utvikle seg. Gressplenen er klar til å ta i mot spillerne under de aller beste forhold.

DSC06745.CMYK

Tradisjonell gressklipping

Ved ukentlig klipping med tradisjonell gressklipper kutter man gresstrå som er flere centimeter lange. Det avklippede gresset er voluminøst, og kan derfor ikke brytes ned og fungere som naturlig gjødsel. Dersom gresset ikke samles opp og fjernes, råtner det. Det oppstår da soner der spillerne risikerer å skli, og det vokser opp ugress, mose og sopp.

herbe1
Sans-titre-2

Typographiste & Dynamite © 2012 - 2020